Zašto se montažna hala isplati?

montazna-hala-metalne-konstrukcije

Sve manje i manje viđamo građevinske objekte da se prave na klasičan način jer je vreme dragoceno, a cilj je da dobijemo optimalni kvalitet uz što manja ulaganja u cilju uspešnog pokretanja biznisa i bezbednog skladištenja stvari.

Najpovoljnije i najisplativije rešenje su montažne hale ukoliko Vam treba objekat većih dimenzija. Postoji više razloga zbog kojih je ona itekako vredna ulaganja.

VEOMA OTPORNI I KVALITETNI MATERIJALI

Moderni montažni objekti, uključujući i industrijske montažne hale, prave se tako da traju decenijama i da svo vreme zadrže formu, stabilnost i funkcionalnost. Materijali se biraju sa puno pažnje. Konstrukcija je mahom čelična, jer je lagana za transport u služaju demontaže, a trajna i čvrsta.

Postavljeni krovni, podni i zidni paneli će omogućiti optimalnu temperaturu unutar objekta, odličan zaklon od spoljašnjih uticaja i zvučnu izolaciju. Materijali birani za izgradnju montažnih hala otporni su na vatru, potrese i vremenske neprilike.

BRZA IZGRADNJA MONTAŽNE HALE

Veći deo posla kada je reč o pripremi materijala i elemenata odvija se u radionicama, a zatim se sve doprema na željenu lokaciju i montira u roku od 15-20 dana. U kratkom roku dobijate objekat spreman za korišćenje po sistemu ’’ključ u ruke’’. Tokom montaže potrebno je manje ljudstva nego kod klasične građevine, što dodatno umanjuje troškove.

BEZBEDAN PROCES IZGRADNJE

Klasična građevina sa sobom nosi brojne rizike te se sve više stvaraju montažni objekti za čiju postavku je neophodno manje ljudstva, manje vremena i što je najvažnije – rizici su svedeni na minimum. Veći deo posla se ne obavlja na terenu gde će se hala nalaziti.

Elementi se prave u kontrolisanim uslovima proizvodnih pogona i radionica da bi se kasnije dopremili na odabranu lokaciju i sastavili u roku od 15 dana. Tokom montaže građevine manje su verovatnoće da će se desiti povrede na radu kao što je slučaj sa tradicionalnim metodama gradnje.

FLEKSIBILNOST

Industrijske montažne hale se mogu preseliti na drugu lokaciju tako što će se građevina demontirati i ponovo sastaviti bez opasnosti da će se neki od elemenata oštetiti. Na ovaj način hala može u kratkom roku promeniti i namenu, a takođe je moguće promeniti i njen oblik i dimenzije.

Za sve ovo nije potrebno mnogo novca, energije i vremena. Isto tako, tradicionalan izgled montažne hale može se za tren oka modernizovati i čitava građevina dobija sasvim novi dizajn.

EKOLOŠKI PRIHVATLJIV METOD GRADNJE

Tokom sastavljanja jedne industrijske montažne hale ne dolazi do stvaranja suvišnog otpada. veća količina upotrebljenog materijala je pogodna za reciklažu. Takođe je potrebno napomenuti da upotreba montažne hale redukuje potrošnju energije namenjenu za osvetljenje, grejanje i hlađenje objekta.

DOBIJATE VIŠENAMENSKI, PROSTRANI OBJEKAT

Montažne hale ne služe samo za smeštanje proizvodnih pogona i skladištenje robe. Takođe ih je moguće iskoristiti za tržni centar, megamarket ili sportski centar. Ovakav tip zatvorenog prostora može odlično da posluži i kao hangar za avione zbog svojih dimezija.

Prostranost montažnih hala može odlično da se iskoristi za različite namene i unutrašnjost bez poteškoća organizujete onako kako Vam odgovara.

UŠTEDA NOVCA

Generalno, ulaganje u montažnu halu ne zahteva puno novčanih sredstava kao što je to slučaj sa tradicionalnom gradnjom. Isto tako, za održavanje takve građevine potrebni su minimalni ulozi. Dobijate objekat koji je bezbedan za upotrebu, trajan i praktičan za relativno malo novca, a to je upravo ono što Vam je potrebno, zar ne?

MONTAŽNA HALA JE OBJEKAT VISOKOG KVALITETA ZA MALO NOVCA

Iako je proces izgradnje brz, to uopšte ne ukazuje na nizak kvalitet. Naprotiv, dosta pažnje se poklanja projektovanju ovih modernih građevina, kao i odabiru materijala i procesu montiranja elemenata.

Proveren izvođač radova će se potruditi da dobijete maksimalan kvalitet za relativno malu količinu novca i industrijsku montažnu halu koja će Vas besprekorno služiti decenijama.

Bezbedna gradnja i sigurnost tokom upotrebe ulivaju poverenje mnogima koji planiraju započeti privatan biznis, a potrebno im je mnogo pokrivenog zatvorenog prostora. Sa montažnom halom nema greške.

ODABERITE FIRMU KOJA ĆE:

  • pružiti maksimalan kvalitet i halu vrednu uloženog novca
  • organizovati iskusnu ekipu profesionalaca za izvođenje radova od idejnog projekta do finalizacije
  • opravdati svoju dobru reputaciju tako što će uložiti dosta truda, znanja i veština prilikom stvaranja idealne industrijske montažne hale za Vaše potrebe
  • ispuniti najzahtevnije potrebe klijenata i biti u svakom trenutku spremni na saradnju
  • raditi po propisima i zakonima Republike Srbije
  • pružiti sve potrebne savete vezane za projektovanje i gradnju jedne funkcionalne i dugotrajne industrijske motažne hale
  • dati garanciju na materijal i gotov objekat
  • redovno održavati Vašu halu i po potrebi reparirati i menjati elemente
  • adaptirati Vašu halu ili joj promeniti lokaciju ili svrhu ako u budućnosti to bude neophodno.

You may also like...